Op zoek naar nieuw plafond?

nieuw plafond
 
Overzicht verbouwingswerken ontmoetingscentrum Het Oude Badhuis.
Het café wordt in een ander jasje gestoken: een nieuwe toog met nieuwe toestellen en tapinstallatie, maar ook nieuw meubilair, een nieuw plafond en nieuwe verlichting. Achter de toog wordt de houten vloer vervangen door een gietvloer. De oude infobalie verdwijnt.
Een nieuw plafond in uw kantoor? Wij adviseren u graag IVA Office.
Oplossingen mogelijk voor akoestiek. Een ontwerp van een nieuw plafond in combinatie met een nieuw lichtplan. Kritische nazorg voor het beste resultaat. Een strakke afwerking door middel van een rasterwerk en plafondplaten. Geef je interieur een stoere uitstraling door een open plafond.
Offrea spanplafonds Vraag offertes aan voor spanplafonds en vind een geschikt bedrijf.
Een nieuw plafond in 1 dag? Een spanplafond plaatsen kan immers zonder dat er breekwerk aan te pas komt: de kunststoffolie wordt simpelweg onder het oude plafond aangebracht. Het bestaande plafond moet niet worden afgekapt en grote meubels moeten niet verzet worden.
nieuwe plafond plaatsen maar wat is het beste? Bouwinfo.
Wij hebben nu een gyproc plafond in de keuken, en willen nu onze nieuwe plafond plaatsen waarin we dan spotjes gaan bevestigen. Maar kunnen we dan de spotjes door de nieuwe plafond en de bestaande gyproc maken of kunnen we beter de plafond verlagen en de spotjes dus niet door de gyproc boren?
Beyers schrijnwerkerij interieur hout, alu pvc.
plaatsen van nieuwe kasten spiegel. Badkamer na de schilderwerken door schilder decoratiewerken Lauwers bvba. Nieuwe trap en plafond. afbraak van oude trap, trapwand plafond woonkamer. wegwerken oude muurwand met MDF-plaat. plaatsen van nieuwe trap en trapleuning. nieuw plafond met LED-verlichting.
Gyprocwerken Gyproc plafonds wanden I A R S YADEBO Gent.
Een nieuw plafond of een nieuwe wand, het herinrichtingen van de keuken of een renovatie van die oude slaapkamer? Gyproc is perfect geschikt voor elk renovatieplan! Door het lichte gewicht hoeven er geen extra voorzieningen worden getroffen ter versteviging terwijl het materiaal toch een zeer hoge draagkracht heeft.
Plaatsing spanplafond Nieuw plafond Plameco Sint-Niklaas Antwerpen.
Vervolgens wordt er een sterke en elastisch hoogwaardig plafond gespannen. Op die manier krijgt u een perfect vlak en strak plafond en dit zonder breken of kappen want uw oude plafond kan gewoon blijven zitten. Hoe lang duurt het plaatsen van een spanplafond? Een nieuw plafond in éen dag?
Plafonds plaatsen offerte nieuw plafond Antwerpen.
Plafonds plaatsen nieuw plafond Antwerpen. Roli-construct uit Sint-Lenaarts bij Brecht in provincie Antwerpen realiseert alle plafondwerken van een nieuw plafond plaatsen tot complete plafondrenovaties. plaatsen nieuw plafond. plafonfreparaties na brand. Contacteer Roger Lippens voor bijkomende informatie m.b.t. Vraag vrijblijvend een prijsindicatie en/of een gedetailleerde offerte op maat.
Plafondrenovatie PORTAS België renovatie.
Zonder uw kamer uit te ruimen en in één dag verfraaien wij uw vertrekken optisch met mooie, op maat gemaakte spanplafonds. De ideale oplossing, voor zowel kleine als grote ruimtes. Uw PORTAS-vakbedrijf monteert een nieuw glad plafond direct onder het bestaande plafond.

Contacteer ons