Resultaten voor plafondsystemen plafond renovatie

plafondsystemen plafond renovatie
 
Minerale plafondoplossingen Armstrong Ceiling Solutions.
Armstrong recyclingrogramma voor plafonds. Ontdek hoe u met het recyclingprogramma van Armstrong Ceiling Solutions plafondtegels uit uw renovatieproject kunt hergebruiken in plaats van ze naar de stortplaats te brengen. Bouw Verwijdering van afval op de bouwplaats. Leer meer over ons recyclingproces in deze korte video. Renovatie Verwijdering van gebruikte platen. Recycle plafondtegels in uw volgende renovatieproject.
Jan de Jong Plafond en Wand B.V.
Bel mij terug. Al ruim 50 jaar de specialist in systeem plafonds en wanden. Veelal werkzaam in de 3 noordelijke provincies in opdracht. van aannemers, vastgoed bedrijven en particulieren. Onze dienstverlening richt zich op verschillende onderdelen. Hieronder een greep uit onze diensten.
Akoestische Plafonds van Vögl Fuge Obimex.
In de droge montagebouw voldoen akoestische designplafonds aan zeer hoge eisen qua functie en schoonheid. In drukbezochte zones dienen zulke plafondsystemen als geluiddemper, koelelement en tevens als eyecatcher. En daarom is nu juist hier een zeer nauwkeurige verwerking nodig. Want in tegenstelling tot conventionele plafondoplossingen worden fouten bij de verwerking direct en als zeer storend waargenomen. Hier speelt het VoglFuge-systeem een rol, waarmee akoestische designplafonds snel, economisch en in zeer hoge mate verwerkings en resultaat zeker kunnen worden uitgevoerd. De voordelen van VoglFuge. De unieke voegentechniek biedt een zeer hoge zekerheid voor verwerking en resultaat.: Snelle plaatmontage: naad tegen naad. Tijdrovend uitlijnen van de platen vervalt. Zeer snel voegen vormen met unieke VoglFuge-strip. Duidelijke tijdsbesparing dankzij korte leg en droogtijden. Minder stof en vocht. Altijd compleet met de VoglFugesysteemkit inclusief gipsplaatschroeven SN 35, x 30 mm. Optisch aantrekkelijk akoestisch altijd hoog actief. Voor een duidelijke verbetering van de akoestiek in een ruimte door plafond en wandoppervlakken, komen behalve de akoestische geperforeerde gipsplaten ook de akoestische pleistersoorten in aanmerking.
Plafondsystemen Gyselinck.
Soms wenst u misschien een verlaagd plafond voor de akoestiek of om de bovenliggende leidingen weg te werken, maar vaak ook omdat het mooi oogt in uw ruimte. Hierin voorzien wij een ruime keuze van systeemplafonds uitgevoerd met zowel lamellen in staal, aluminium of hout als inlegtegels in diverse maten en kleuren.
SQ-Plafond LCC-Plafonds.
wanneer u het structurele plafond en de technieken aan het zicht wilt onttrekken. om interessante licht en schaduweffecten te creëren, bijvoorbeeld doordat u bovenliggend verlichting plaatst. Afhankelijk van het type, uitvoering en montage zijn de SQ-Plafonds brandstabiel. De akoestische waarde van het SQ-Plafond is verschillend per type en kan verhoogd worden met absorberende dekens. There are no realisations linked to this product. Welkom tijdens de Dag van de Afwerking. Houtlook en print op de Dag van de Afwerking. LCC-Plafonds, zoveel meer. dan enkel plafonds. LCC-Clip-In-Cassettes op Dag van de Afwerking. LCC-Plafonds op Dag van de Afwerking. Inspiratiesessie: gezonde werkomgeving in kantoren en zorggebouwen. Waarom SQ-Plafond kiezen? Renovatie: op bestaande T-structuur.
Florence wandpanelen en plafondpanelen Voor nieuwbouw, verbouwing en renovatie.
Ideaal bij renovatie. Geen tegels meer afbikken, maar de Florence wandpanelen en plafondpanelen ervoor plaatsen. Snel en doeltreffend zonder al te veel werk. In een handomdraai heeft u uw afgewerkte ruimte in de door u gewenste sfeer. Durf te combineren. De wand en plafondpanelen van Florence laten zich naar hartelust combineren. In plaats van één bepaalde kleur, kunt u ook kiezen uit een combinatie van meerdere kleuren, zodat een compleet nieuwe beleving ontstaat. De verschillende wittinten zijn bijvoorbeeld door elkaar te gebruiken waardoor er een spannend en gewaagd effect ontstaat. Voor een sfeervolle ruimte is Elegante heel geschikt, al dan niet in combinatie met de verschillende houtstructuren. Essenza is de romige wit essen houtnerf met een warme klassieke uitstraling en Acera is hier de moderne tegenhanger van. Voor mensen die van helder wit en modern houden maar toch een houtnerf plafond of wand wensen.
Wandpanelen plafondpanelen kopen? HORNBACH. Laagste prijs.
Deze zijn eenvoudig op het plafond aan te brengen om zo een mooi afgewerkt plafond te krijgen. Met plafondpanelen kun je een verlaagd plafond maken en bijvoorbeeld spotjes plaatsen ter afwerking. HORNBACH biedt je een groot assortiment aan wandpanelen en plafondpanelen.
oud plafond renoveren? Bouwinfo.
Indien er geen isolatie boven op het platte dak ligt dan zou daar ook wel eens condens kunnen vormen die het vochtprobleem veroorzaakt. Ik zou ook het plafond herstellen zoals Regis aangaf, echter eerst zou je moeten zorgen dat het vochtprobleem is onderzocht en opgelost.
D110 Zelfdragende plafonds Knauf.
Knauf SoundProtection Systems. Maatschappelijke verantwoordelijkheid CSR. U bent hier. Home D110 Zelfdragende plafonds. D110 Zelfdragende plafonds. Terug naar overzicht. Deel dit via. Zelfdragend plafond in gipsplaten op een enkelvoudige onderconstructie van CW en UW metaalprofielen. Zelfdragend plafond Technische fiche Systeem.

Contacteer ons