Resultaten voor totaalrenovaties

totaalrenovaties
 
Home. Home.
We toveren uw huidige woning om in uw droomhuis. Van de vernieuwing van badkamers tot de herinrichting van zolders tot kamers, Polstrukt is de oplossing. Wij zijn voornamelijk actief in Vlaams en Waals brabant: regio Leuven, Tienen, Kortenberg, Kampenhout, Overijse.,
Home 1 ARTISAN bvba.
Artisan is een bedrijf dat op 25 jaar gegroeid met 5 specialisten in volgende sectoren.: Sanitair, Verwarming, Dakwerken, Vloer en Tegelwerken, Badkamers, Totaalrenovaties. Wij werken met volgende merken.: ACV ketels, Buderus, Duravit, Geberit, Hans Grohe, Huppe, Ideal standard, Vasco, Villeroy Boch.
Totaalrenovaties DJT.
Nadat u uw keuze heeft gemaakt met de hulp van onze professionals komen onze vakmannen terplaatse om uw woning te transformeren. DJT verzorgt het hele plaatje, met specialisatie in totaalrenovaties aan de kust weet je dus zeker dat je project tot een goed einde zal komen met ons als partner.
Totaalrenovaties Op Maat Victor Renoveert.
Van a tot z. Je huis van A tot Z renoveren: de ideale opdracht voor Victor. Heb je een huis gekocht dat volledig gerenoveerd moet worden? Of Is het na al die jaren tijd geworden om je woning grondig onder handen te nemen?
Totaalrenovaties Imemo Brecht.
De grote kracht van IMEMO als bouwbedrijf schuilt in volledige verbouwingen, totaalrenovaties en uitbreidingen van woningen. Een woning verbouwen is veel complexer dan het realiseren van een nieuwbouw. Er duiken in elk verbouwings of renovatieproject wel onvoorziene omstandigheden op waar je flexibel technische oplossingen voor moet uitwerken.
Op zoek naar totaalrenovatie op maat? Cooper Lewis.
De uitvoering van de werken gebeurt uiteraard helemaal volgens de afgesproken prijsofferte en rekening houdend met de overeengekomen timing. Bovendien realiseren we al onze werken in zon kort mogelijke tijdspanne zodat jij zo weinig mogelijk hinder ondervindt van je renovatie.
Kamp C wil totaalrenovaties 50 procent goedkoper maken Kamp C: centrum voor duurzaamheid en innovatie.
Kamp C wil totaalrenovaties 50 procent goedkoper maken. 23 augustus 2018 door Sarah Verbeeck. Veertien partners uit zeven Europese landen zetten hun schouders onder Indu-Zero, een project dat de renovatie van oude woningen de helft goedkoper moet maken dankzij circulaire renovatiepakketten.
Gypel voor je totaalrenovaties.
Tijdens totaalrenovaties past het. Gypel-team je sanitaire installatie vakkundig aan zoals jij dat wenst. Zo heb je tijdens je project slechts één aanspreekpunt nodig! 0475/43 99 39. Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies.
Renovatie Team Totaalrenovaties en kleine werken.
U kan bij ons terecht voor zowel totaalrenovaties als voor kleinere werken. Totaalrenovaties en kleine werken. Renovatieteam verzorgt alle facetten van het uit te voeren werk in de ruimste zin van het woord.Renovatie Team staat voor Renovatie" Zonder Zorgen" en daar zijn we fier over.

Contacteer ons