Resultaten voor keuken renovatie Mechelen

keuken renovatie Mechelen
 
Aanbouw keuken renovatie Mechelen BAETEN-VAN ES.
Jump to Navigation. Bekijk onze facebook pagina met de recente realisaties. Bezoek virtueel onze toonzaal en atelier via de rubriek bedrijf. Aanbouw keuken renovatie Mechelen. 360 virtueel bezoek. Ramen / Deuren / Poorten. Rolluiken en luiken. Interieur / Maatmeubilair. Keukens en badkamermeubilair.
Totaalrenovatie Mechelen Aannemer renovatie Offerte renoveren Antwerpen.
Total Fix biedt totaaloplossingen van A tot Z: voor de totaalrenovatie van woning, badkamer, zolder, keuken, aanbouw of kantoor kan u bij aannemer totaalrenovatie Totalfix uit Mechelen terecht. Voor elke renovatie de beste oplossing! Als ervaren aannemer renovatie kan total Fix zorgen voor onderstaande werken.:
Huis renoveren mechelen Trovit.
2800 Mechelen, Antwerpen. Te renoveren woning. De woning beschikt over een badkamer, ingebouwde keuken, eetplaats en living. Op de eerste verdieping bevinden zich 2. Rapporteren Bekijk huis. Immovlan.be 7 dagen geleden. Herenhuis te koop Mechelen Immovlan RAG81964. 41 Van Benedenlaan, 2800 Mechelen, Antwerpen. Te renoveren herenwoning is gunstig gelegen aan de stadsrand van Mechelen.
keuken Interieurkabinet.
Afwerken deden we met houten latjes aan de gevel om het buitengevoel nog wat extra in de verf te zetten gezien er nu ook aan de bar op een natuurelement kan worden gekeken. aanbouw inrichting interieurontwerp kantoor keuken large living mechelen muuto renovatie structuur tegels verbouwing woonkamer.
Keukenrenovatie Mechelen goudengids.be.
Digitale Marketing voor ondernemers. keukenrenovatie in Mechelen. Categorie of bedrijfsnaam. Stad, postcode, straat, buurt. Uw bedrijf toevoegen. 16 resultaten voor keukenrenovatie Mechelen. Hier zijn een aantal resultaten die niet exact overeenkomen met de zoekterm, maar mogelijks toch relevant zijn. Beoordeel dit bedrijf.
Telenet Fase 1 2 Mechelen Willemen Groep.
Telenet Fase 1 2 Mechelen. Kantorencomplex gelegen aan de Liersesteenweg op de hoek met de Caputsteenstraat op de terreinen van de voormalige Kazerne Baron Michel in Mechelen. Gescheiden bouwvolumes directieruimtes en kantoren allebei opgetrokken rond een centraal atrium en op de grond verbonden door een glazen volume. Sobere en tijdloze vormgeving die duidelijk verwijst naar het spitstechnologische karakter van Telenet. Structurele beglazing voor kantoorlandschappen en centraal atrium, aluminium gevelpanelen onderbroken door ronde ramen voor verticale circulaties, vergaderruimtes, sanitaire ruimtes en keuken.
Klusjesman Mechelen? Klusjesdienst van A-Z!
Zowel voor kleine als grote klussen is het mogelijk om een ervaren klusjesman via onze klusjesdienst in te schakelen. Onze klusser uit Mechelen kijkt graag samen met u naar de mogelijkheden en de beste oplossing voor herstel of renovatie. Klussen waarbij onze klusser u onder meer wil helpen zijn de bezettingswerken, gyprocwerken, tuinonderhoud, schilderwerken en keuken of badkamerrenovatie.
Interieur Architectuur Yves Michiels Mechelen.
Onze totaalaanpak begint bij het ontwerp van uw renovatie. Daarna nemen wij ook de uit te voeren werken voor onze rekening. Zo bent u zeker van een perfect eindresultaat. Een doordachte en functioneel ingerichte keuken maakt het leven zoveel mooier en makkelijker.
Aanbod panden te koop Hans Immo.
Prachtige woning met 3 slaapkamers op een perceel van 860m in een residentiele buurt Duitse wijk te Kapellen. indeling: Inkom op authentieke vloer met een doorgang naar de woonkamer van 40m en eetkamer van 20m met volledig geïnstalleerde keuken en uniek tuinzicht.

Contacteer ons