Resultaten voor keuken renovatie Mechelen

keuken renovatie Mechelen
 
Decoform Home.
INTERIEUR OP MAAT. Bekijk al onze projecten. DE COEYER GEBR. The Art of Living. Open Bedrijvendag 2018. Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief. Dit veld is verplicht Vacatures Klik hier om onze vacatures te bekijken.
Keukenrenovatie Mechelen goudengids.be.
Uw bedrijf toevoegen. 16 resultaten voor keukenrenovatie Mechelen. Hier zijn een aantal resultaten die niet exact overeenkomen met de zoekterm, maar mogelijks toch relevant zijn. Beoordeel dit bedrijf. 3200 Aarschot Ter Heidelaan 41. Open Vrijdag 1000: 1800.: Beoordeel dit bedrijf. 2630 Aartselaar Boomsesteenweg 12UNIT14. Open Vrijdag 900: 1600.: Keukens, Trappen, Hout, Kasten, Graniet, Renovatie houten trap, Trap bekleden hout, Trap bekleden, Houten trappen renovatie, Keukenrenovatie, Trappen, Keukens, Keukens op maat, Keukendeuren, Maatkasten, Renovatie trappen, Renovatie, Laminaatvloeren, Massief hout, Graniet, Bekleden van trappen, Kasten, Maatwerk, Trapbekleding, Laminaat. Beoordeel dit bedrijf. 3020 Herent Bijlokstraat 137. Open Vrijdag 800: 1700.: Laureysens Walter gcv. 2560 Nijlen Laurys Gewatstraat 28. Centrale verwarming Installatie van, Centrale verwarming Onderh. Herst, Centrale verwarming onderhoud, Centrale verwarming, Sanitaire installaties, Installatie keuken, Installatie badkamer, Keukenrenovatie, Zonneboilers, Badkamerrenovatie.
Veranda's' Janssens.
Wij werken met een eigen aluminium profielsysteem en bieden u een volledige sleutel-op-de-deurformule. Wie in de regio Lier Mechelen Antwerpen Oost en West Vlaanderen tot in Limburg een veranda wil bouwen, kan niet om Verandas Janssens heen. Meer dan alleen verandas. Bij Verandas Janssens kan u niet alleen terecht voor een veranda, wij hebben ook alle expertise in huis om uw badkamer en keuken te renoveren, om uw terras te overkappen of om een serre te plaatsen in uw tuin. Het spreekt voor zich dat onze vakmensen elke renovatie of verbouwing van A tot Z verzorgen.
Badkamerrenovatie Keukenrenovatie Leuven Heverlee Tienen Diest.
U kiest, wij installeren. Zonder zorgen uw badkamer of keuken vernieuwen? Wij helpen u met plezier verder. Wij realiseren de badkamer van uw dromen, binnen de afgesproken timing en budget. NIEUWE KEUKEN PLAATSEN. Een praktische, mooie, elegante en handige keuken voor alle keukenprinsen en prinsessen.
Renovatiewerken Mechelen Renovatie voor een scherpe prijs.
Het stap voor stap aanpakken van een renovatie wordt ook wel een deelrenovatie genoemd. Een goed voorbeeld van een deelrenovatie is wanneer iemand een woonhuis in Mechelen gekocht heeft en besluit om eerst alleen een badkamerrenovatie uit te voeren. De redenen voor de renovatie zijn esthetisch en functioneel omdat de douche niet naar behoren werkt en de badkamertegels gedateerd zijn. De keuken in het huis is ook verouderd dus deze willen ze over enkele jaren aanpakken.
Aanbod panden te koop Hans Immo.
Prachtige woning met 3 slaapkamers op een perceel van 860m in een residentiele buurt Duitse wijk te Kapellen. indeling: Inkom op authentieke vloer met een doorgang naar de woonkamer van 40m en eetkamer van 20m met volledig geïnstalleerde keuken en uniek tuinzicht.
Renovatiewerken Mechelen Totaalrenovatie Verbouwing!
Met algemene renovatiewerken vernieuw je je woning in Mechelen naar je eigen smaak. Wat denk je bijvoorbeeld van een vernieuwde keuken, nieuw sanitair of een renovatie met een aanbouw. Je past je huis helemaal aan naar je eigen wensen met een renovatie.
Het Bouw en Renovatie Team Realisaties.
Totaal Renovatie Boederij te Bonheiden. Keuken Renovatie te Kalmthout. Slaapkamer en Badkamer Renovatie te Kraainem. Keuken Renovatie te Schoten. Keuken en Woornkamer Renovatie te Brecht. Badkamer Renovatie te Vilvoorde. Totaal Renovatie Woning Herselt. Nieuwbouw te Mechelen. Nieuwbouw te Heusden Zolder.
De Klussenier Aslan Dirlik, uw renovatiebedrijf in Mechelen.
Daar deed ik elektriciteit, bezettingswerken, tegels, Gyproc en vele andere werken. Ondertussen heb ik natuurlijk de nodige professionele ervaring en kunt u bij mij terecht voor renovatie, verbouwing en onderhoud van uw woning. Mijn specialisaties zijn bijvoorbeeld het renoveren en verbouwen van badkamers, toiletten en zolders. Daarnaast ben ik goed in tegelwerken, isoleren en plaats ik graag een VELUX voor u. Wat kan ik voor u doen? Laat het mij weten, bij voorkeur via de rode knop hieronder. Daarna neem ik spoedig contact met u op. Met vriendelijke groeten., De Klussenier Aslan Dirlik. Dien uw aanvraag in Bekijk meer op mijn website. Uw specialist in Mechelen voor.: Door VELUX erkend als expert voor levering en plaatsing van o.a daglichtssystemen en dakvensters. Bij SIGMA Coatings basistraining gevolgd in toepassing van professionele schilderproducten. Als gecertificeerd Isover Isolatie Specialist verzorgt hij advies, levering en plaatsing van isolatieproducten. De betrouwbare partner voor kwaliteitskeukens van Thys. De Klussenier plaatst ze voor u! Gespecialiseerd in plaatsing en montage van Gyproc. De garantie voor kwaliteit en professionaliteit. Keuken renoveren of installeren.

Contacteer ons