Resultaten voor maatkasten mechelen

maatkasten mechelen
 
Meubelen Jonckheere Verrassend voordelig wonen.
Bedden, zetels of maatkasten: in Mechelen en omgeving is er voor design meubelen en andere interieurstijlen één adres. Meubelzaak Jonckheere bij Mechelen is al meer dan 50 jaar een gevestigde waarde als het gaat om kwaliteitsmeubelen aan betaalbare prijzen. U kunt in onze 14.000 m2 ruime toonzaal kennismaken met verschillende interieurs.
Arte-cose.
Arte-Cose is reeds jaren gespecialiseerd in tafels en kasten op maat gemaakt en is gekend voor zijn tijdloze ontwerpen, gebruik van kwalitatief hoogstaande materialen met een mooie en verfijnde afwerking. Wij leveren meubelen op maat waarbij functionaliteit, sfeer en karakter hand in hand gaan.
Maatkasten Zemst goudengids.be.
Gesloten Maandag 900: 1200.: 2800 Mechelen Kerkhoflei 91. Schrijn timmerwerken Aannemers, Wand muurkasten, Deuren, Binnendeuren, Deuren, Stalen deuren, Schilderdeuren, Gelakte deuren, Branddeuren, Schuifdeuren, Wand muurkasten, Interieur, Schrijnwerker, Verlaagde plafonds, Glas, Buitendeuren, Zoldertrappen, Maatkasten, Scheidingswanden, Voorzetwanden, Gyproc, Maatwerk, Zolderrenovatie. Meubelatelier Geert Pinxten.
Maatkasten gratis 3D ontwerp timberporjects.
Schrijnwerker Mechelen Renovatie maatwerk schrijnwerk!
Een schrijnwerkerij maakt verschillende meubelstukken voor je op maat, in Mechelen zijn dat vooral.: Video: kasten op maat maken. Kasten op maat. Een aannemer maakt verschillende kasten op maat. Bij maatkasten kun je onder andere denken aan kledingkasten in de slaapkamer.
Kast of dressing op maat? Ontdek onze maatkasten en dressings.
Kast of dressing op maat? Ontdek onze maatkasten en dressings. Collectie kleine keukens. Ontdek onze keukens. Spoelbakken en kranen. AEG: Altijd het beste afwasprogramma met de QuickSelect-vaatwassers. W11, de geconnecteerde collectie designelektro van Whirlpool. De vaatwas, het favoriete toestel van de Belg. Ontdek intelligente apparaten. Kasten en dressings. Kasten en dressings. Kast schuin plafond. Ontdek onze inbouwkasten. Accessoires voor inbouwkasten. Kleuren afwerking inbouwkasten. Jij hebt de ruimte? Wij hebben de inbouwkast! Een dakkapel, een schuine wand, een trap er gaat geen enkele ruimte meer verloren! Vind een winkel Maak een afspraak. Onze showrooms Maak een afspraak. Kasten en dressings op maat. De opbergoplossingen op maat van èggo passen zich aan aan al je noden en aan je budget: de dressing waarvan je altijd hebt gedroomd, die ruimte onder de trap waar geen gebruik van werd gemaakt, de grote kast van de kamer achter die schuifdeur of de vestiaire in de inkomhal. De opbergruimte in haar simpelste vorm! We tekenen je kast tot op de centimeter nauwkeurig, precies waar je ze wil. De inbouwkasten tonen. De inbouwkasten tonen. Opgelet voor het schuine plafond! Een schuin plafond hoeft geen obstakel te vormen: integendeel, onze opbergoplossingen maken gebruik van alle beschikbare ruimte.
Schrijnwerker voor een maatkast Bouwinfo.
Decoform uit Mechelen doet ook dergelijk werk. Hebben bij mij ingebouwde kasten gezet. Niet goedkoop, maar doen perfect wat ze beloven, en de afwerking is echt top. En als ze een leveringstermijn afspreken, dan staan ze er ook op die dag.
Maatkasten, Keukens Meubels op maat Ceulemans Lier.
Familie Avondts, Lier. Onze kasten zijn mooi volgens afspraak afgewerkt! We zijn heel tevreden over het geleverde werk. Familie Van Tendeloo, Lier. Het is ronduit schitterend! Zeer leuke, professionele en correct werkende vakmensen! Bedankt voor de fijne samenwerking. Familie Dockx, Mechelen.
Algemene Schrijnwerkerij Jan Cleirbout.
Wie zijn wij? Je partner in schrijnwerk op maat. Louis De Naeyerplein 10 A. Inbouwkasten, dressings maatkasten. Functioneel, mooi gezellig. Op maat gemaakt om jouw dromen te kunnen realiseren. Promotie: gratis plaatsing. Decoratie of binnenzonwering in verschillende afwerkingen. Promotie: gratis plaatsing.

Contacteer ons