Resultaten voor maatkasten mechelen

maatkasten mechelen
 
Schilderwerken, behangen en schrijnwerken in Mechelen VS bvba.
Wij zijn actief in regio Mechelen. VS verzorgt grote en kleine schilder en behangwerken in uw bestaande woning of nieuwbouw, winkels, restaurants, kantoren en appartementsgebouwen met de beste zorgen. Wenst u uw interieur opnieuw te behangen of uw gevel te laten herschilderen?
Kast of dressing op maat? Ontdek onze maatkasten en dressings.
Ontdek onze maatkasten en dressings. Collectie kleine keukens. Ontdek onze keukens. Spoelbakken en kranen. De vaatwas, het favoriete toestel van de Belg. Ontdek intelligente apparaten. Eén oven, vele combinaties, alle smaken! Samsung Family Hub dé slimme koelkast. Kasten en dressings.
Schrijnwerker voor een maatkast Bouwinfo.
Decoform uit Mechelen doet ook dergelijk werk. Hebben bij mij ingebouwde kasten gezet. Niet goedkoop, maar doen perfect wat ze beloven, en de afwerking is echt top. En als ze een leveringstermijn afspreken, dan staan ze er ook op die dag.
Interieurbouw Bativer renovatie en interieurbouw.
Restaureren, een taak voor specialisten Antwerpen. Behalve een mooi interieur ontwerpen moet de interieurarchitect ook steeds het gebruiksgemak voor ogen houden Zolderinrichting in Mechelen. In de hal vormt een schattig binnenraam een doorkijkje Klein Brabant. Landelijk elan authentiek detail bij een verbouwing in Bornem. Interieurarchitectuur met klasse Branst. In dit harmonieuze decor kom je helemaal tot rust. Geniet van je badkamer Rupelmonde. Breng kleur in je woonkamer Breendonk. Landelijk, gedurfd, eigentijds Oppuurs. Een traphal met allure Waasland. Lavabomeubel op de maat van twee Lippelo. Hier overheerst het glas. Mozaïektegeltjes in zeegroen badkamerrenovatie in Temse. In deze luchtige master bedroom met zijn natuurlijke tinten is het zalig wegdromen Klein Brabant. Toch zijn er nog gezellige aparte hoekjes Kalfort. Keuken architectuur zonder compromissen Buggenhout. De meerwaarde van een totaal interieurinrichting in dit appartement Puurs. Wij hebben de beschikbare ruimte helemaal benut Belsele. BATIVER, de interieurbouwer met vele jaren ervaring Sint-Amands. Bureelinrichting in deze KMO Bonheiden. Een sauna in huis, wat een meerwaarde! Een keuken op maat vraagt een goed uitgewerkt ontwerp Willebroek. Elk hoekje benut. Badkamerrenovatie in Knokke. Maatkasten schenken u veel comfort, zelfs in beperkte ruimtes Malderen.
FNS.
DB Schenker te Mechelen. Herinrichting van winkel te Heist-op-den-Berg. Enkele maanden geleden werd New Van Heukelom geteisterd door een brand. Op 30 november tekende eigenaar Rudy Slaets de samenwerking met Groep FS voor de heropbouw van de vernieuwde winkel. Ideeën en plannen werden binnen de 7 dagen uitgewerkt waarna de productie kon starten.
Schrijnwerker in Mechelen Buiten binnenschrijnwerk!
Wilt u de deuren in uw woning in Mechelen graag aanpassen aan uw klassieke interieur, maar kunt u nergens vinden wat u zoekt? Een schrijnwerker gaat graag voor u aan de slag. Naast deuren is hij ook beschikbaar voor maatkasten, een eettafel met bijpassende bank of tv-meubel.
Kasten dressings op maat Maak een afspraak DM-Line.
Opbergkast in de keuken. DM-Line: unieke en betaalbare maatkasten voor elke ruimte, voor elk interieur. In 25 jaar tijd is DM-Line uitgegroeid tot dé specialist voor het ontwerpen en plaatsen van op maat gemaakte kasten en dressings. Bent u op zoek naar een boekenkast op maat?
Vaco Interieur Home.
INTERSCHRIJN Maatkasten Kasten op maat Meubelmaker Regio Mechelen.
Interschrijn Maatkasten Mechelen. Maatkasten Kasten op maat Ook in Regio Mechelen. Interschrijn Onze Lieve Vrouw Waver, regio Mechelen is in 1989 opgericht door Rudi Schampaert en heeft zich in de loop der jaren sterk gespecialiseerd in maatkasten. Ambachtelijk vakmanschap gecombineerd met de modernste technieken en een computergestuurd machinepark garanderen samen de beste prijs-kwaliteit in kasten op maat.

Contacteer ons