Op zoek naar maatkasten mechelen?

maatkasten mechelen
 
DC interieurs ilwa keukens.
ILWA Keukens Verkooppunt DC interieurs. Routebeschrijving vanuit: Toon route Routebeschrijving printen. Steenweg op Blaasveld 71. 2801 Mechelen Heffen. Tel: 03 866 21 31 work pref. Fax: 03 866 21 22 fax. E-mail: info@dc-keukens.be pref. dinsdag tot vrijdag.: 10u00-12u00 en 13u00-18u00.
Brandweer Mechelen Wipe Wood.
Wipe Wood Realisaties Gevelbekleding Brandweer Mechelen. Gevelbekleding in volkern Meteon. Vorige Project Volgende Project. Vorige Project Volgende Project. Met oog voor detail en afwerking installeert Wipe Wood reeds 20 jaar binnenschrijnwerk, interieurprojecten en de meest uiteenlopende gevelbekledingen. Zowel binnen als buiten! Naast het plaatsen van wanden en plafonds in gipskarton plaatst onze firma binnendeuren, houten vloeren, mdf-afwerkingen en maatkasten.
Ingemaakte kast Mechelen Interwood.
Interwood is al ruim vijftien jaar een gespecialiseerde interieurzaak voor zowel uw vloer als ingemaakte kast op maat, gevestigd in de omgeving van Mechelen. Ooit begon Interwood als vloerspecialist en sprong later in op de behoefte naar maatwerk in kasten.
Arte-cose.
Arte-Cose is reeds jaren gespecialiseerd in tafels en kasten op maat gemaakt en is gekend voor zijn tijdloze ontwerpen, gebruik van kwalitatief hoogstaande materialen met een mooie en verfijnde afwerking. Wij leveren meubelen op maat waarbij functionaliteit, sfeer en karakter hand in hand gaan.
INTERSCHRIJN Maatkasten Kasten op maat Meubelmaker Regio Mechelen.
Interschrijn Maatkasten Mechelen. Maatkasten Kasten op maat Ook in Regio Mechelen. Interschrijn Onze Lieve Vrouw Waver, regio Mechelen is in 1989 opgericht door Rudi Schampaert en heeft zich in de loop der jaren sterk gespecialiseerd in maatkasten. Ambachtelijk vakmanschap gecombineerd met de modernste technieken en een computergestuurd machinepark garanderen samen de beste prijs-kwaliteit in kasten op maat.
Schrijnwerkerij Herman Lemmens Mechelen, Sint-Katelijne-Waver Inforegio.be.
Kwaliteit verzekerd, dankzij onze jarenlange ervaring. Schrijnwerkerij Herman Lemmens is dankzij de jarenlange ervaring reeds een vaste waarde geworden in Mechelen, Sint-Katelijne-Waver en omstreken. Ze gaan steeds voor creatieve oplossingen, werken met duurzame materialen en geven gehoor aan de wensen van de klant.
Vaco Interieur Home.
Cosy In Out Meubelzaak met een Mechelbaan 825 te Peulis/Putte.
Zij dacht echt dat hier niks meer mee aan te vangen was en nu is het een mooi pronkstuk! Ook de keukentafel met de stoelen zijn een knappe combinatie die zeer in de smaak valt bij de kinderen! Een dikke merci van ons allemaal!
Schrijnwerker voor een maatkast Bouwinfo.
Decoform uit Mechelen doet ook dergelijk werk. Hebben bij mij ingebouwde kasten gezet. Niet goedkoop, maar doen perfect wat ze beloven, en de afwerking is echt top. En als ze een leveringstermijn afspreken, dan staan ze er ook op die dag.

Contacteer ons