Meer resultaten voor klapdeuren op maat

klapdeuren op maat
 
Lundia kasten, vloeren, deuren. Bekijk ons assortiment.
Door te kiezen voor een kast op maat zorg je ervoor dat je de ruimte in je huis optimaal benut. Bovendien kun je de kast zelf configureren, zodat je zeker weet dat alles wat je erin wilt doen er ook daadwerkelijk in past!
Senne tv-meubels Keldermans Wonen.
Dit model biedt de volgende opties.: verkrijgbaar met vast stuk, deuren, klapdeuren, open vakken of lade. verschillende groottes van deuren, klapdeuren, open vakken of lades. ook op maat verkrijgbaar. Prijzen en meer informatie vind je terug in onze infosheet. Infosheet Senne tv-meubels.
XXLselect RVS Werkkast op Maat Alle soorten Werkkasten van Roestvrij Staal leverbaar in iedere Maat.
Wij maken voor ZEER SCHERPE tarieven uw rvs werkkast evt. met schuif of klapdeuren op maat. Onze RVS-specialisten staan voor u klaar om u te adviseren en om direct voor u aan de slag te gaan zodat u zeer snel een scherpe offerte ontvangt.
Glazen binnendeur op maat ruim assortiment GLAZZ.
Inmeten en proefmonsters. Wilt u meer licht in huis op een natuurlijke manier? Dan is een glazen binnendeur zeker een hele goede optie. GLAZZ heeft een deur voor elke situatie en deze maken wij volledig op maat in onze eigen fabriek.
Houten deuren op maat vanaf 76: Gebruik de configurator.
Het brede assortiment aan houten deuren geeft u een uitgebreide keuzemogelijkheid. De houten deur is eenvoudig online te bestellen en op maat samen te stellen via de configurator. Houten deur maken: hoe werkt dat in de praktijk? Het is zeer eenvoudig om zelf uw houten deur te maken.
douches desco.be.
Schuifdeuren hebben meestal een kleinere instap. Wanneer je kiest voor vouw of klapdeuren let dan op de plaats van de zijsproeiers zodat je er niet met de deur tegen botst. Veiligheidsglas garandeert je dat wanneer het glas zou breken er geen scherpe randen aan de deur blijven om zo de kans op verwondingen te vermijden. Douchewanden zijn er in verschillende maten, maar worden ook op maat gemaakt.
BHI Roesbeke Maatkasten.
BHI Roesbeke vervaardigt maatkasten in alle mogelijke opstellingen. U kunt zelf bepalen welke soort kast u wenst. Een vaste inbouwkast of een losstaand meubel, in klassieke of moderne stijl, klapdeuren of schuifdeuren, uitschuifbare schappen of lades, De mogelijkheden zijn eindeloos.
Keukens op maat: Inspiratie Prijsadvies.
Elke kast is verkrijgbaar met laden of deuren en sommige winkels bieden ook klapdeuren aan. Wanneer je een keuken wil plaatsen die perfect tussen twee muren past, zal men de verschillende modules combineren tot de ruimte zo goed mogelijk gevuld is. De resterende opening wordt vervolgens afgesloten met een sluitstuk dat ter plekke op maat gezaagd wordt.
2-delige douchedeuren BadkamerXXL.
Sorteer op: Populariteit standaard. 2-Delige deuren zijn er in allerlei maten te krijgen: 80 cm, 90 cm, 100 cm, 120 cm en 140 cm. Waar je rekening mee moet houden is dat de minimale breedte, en tevens de meest populaire maat, van schuifdeuren 120 cm is.

Contacteer ons